DOSHACitySpa
aveda
Login

Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven. Van de producten die we maken tot de manier waarop we iets teruggeven aan onze samenleving.
Bij Aveda streven we ernaar een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid. Niet alleen in de wereld van de schoonheid maar overal ter wereld.
© Aveda Corporation

“Wij geloven dat er geen verantwoord alternatief is voor zakendoen op een milieuvriendelijke en duurzame manier en wij beschouwen deze uitdaging als een bescherming van de biodiversiteit.”
Aveda Environmental Sustainability policy

Aveda is als lifestyle merk het professionele alternatief voor de natuurlijke branche, en het natuurlijke alternatief voor de professionele branche.
Als onderdeel van de schoonheidsindustrie ondersteunt Aveda stylisten en therapeuten in hun streven om de beste behandelingen en de beste service te kunnen geven. Uiteraard is Aveda niet het enige cosmeticabedrijf dat dit doel nastreeft, maar we zijn wel het enige bedrijf dat professionele topproducten levert gebaseerd op revolutionaire botanische wetenschap.

Aveda verbindt schoonheid, mode en kunst met wellnesskennis

Aveda producten bestaan gemiddeld voor 95% uit natuurlijke ingrediënten. De aroma’s van pure essentiële oliën in combinatie met de high-touch benadering in zowel onze behandelingen als in de persoonlijke wijze waarop wij onze gasten benaderen, helpen de balans in uw huid en haar te herstellen.
Aveda ‘Rocks the Runway’ samen met internationaal gerenommeerde en milieubewuste designers tijdens fashion week in New York, Londen, Parijs en Milaan. Trendsettend, innerlijk en uiterlijk.

Onze styling en onze behandelingen gaan verder. Het zijn zintuiglijke behandelingen die alle vijf zintuigen, smaak, geur, tast, gehoor en zicht stimuleren. Aveda helpt klanten om hun eigen schoonheid te ontdekken en zorgt er tevens voor dat ze zich betrokken voelen bij de wereld waarin we leven. Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid; in de salon en spa, in uw eigen huis en op reis.

Dankzij onze wereldwijde samenwerking met inheemse en nog traditioneel levende volkeren kan Aveda, als enige organisatie in de schoonheidsindustrie, zijn missie en verantwoordelijkheid op zowel milieu als sociaal gebied ook daadwerkelijk uitvoeren.

AVEDA POINTS OF DIFFERENCE

  1. 90% van Aveda’s essentiële oliën en 89% van onze plantaardige ingrediënten zijn gecertificeerd biologisch (organisch)
  2. Aveda kan alle gecertificeerd biologische ingrediënten traceren, van de ruwe bron tot het eindproduct; “Soil to Bottle”
  3. Aveda gebruikt waar mogelijk geen petrochemische toevoegingen
  4. Aveda test niet op dieren
  5. Shampooflessen zijn gemaakt van minimaal 80% post-consumer recycled materiaal; recyclede melkflessen, en kunnen na gebruik recycled worden.
  6. 100% van de stroom die gebruikt wordt door het Aveda hoofdkantoor, het distributie centrum en de fabriek in Blain, Minnesota, is afkomstig van windenergie
  7. In 2008 is door het Aveda netwerk 2,8 miljoen US dollar ingezameld voor Earth Month. Deze opbrengst gaat naar schoon water projecten over de gehele wereld.

Aveda Skin Care

Op basis van revolutionaire plantenwetenschap. Bladeren en wortels, bloemblaadjes, zaadjes en de stam, de levende apotheek van de aarde beschikt over bestanddelen die de huid verzorgen en vernieuwen. Aveda isoleert, meet af, mengt en test de krachtige, active ingredienten en maakt gebruik van baanbrekende wetenshappelijke processen. En levert zo effectief werkende, nieuwe producten dankzij innovatieve technologieën zoals Aveda BioEnergy CaptureSM (ABC) dat het energetische potentieel van de belangrijkste ingrediënten documenteert. Aveda bevestigt wat de mensen in de oudheid al wisten, met klinische en zintuiglijke testen die de kracht van de natuur bewijzen. Aveda garandeert zuiverheid met revolutionaire protocols zoals ons Soil to BottleSM (van plant tot product) traceersysteem.

Voor huidverzorging afkomstig uit het hart van de wetenshap: de natuur.
Aveda huidverzorgende producten en professionele behandelingen zijn gericht op het herstellen van de natuurlijke balans in uw huid en lichaam volgens Ayurvedische principes. Aveda noemt dit 'Elemental Nature'.

Aveda Face Color

Vanaf de start van ons bedrijf in 1987 zijn we vernieuwers geweest op het gebied van make-up producten met mineralen die energie geven. Maar we zijn nog een stapje verder gegaan door de energie van mineralen te combineren met de kracht van planten – verzorgende bestanddelen op basis van vruchten zorgen voor intense hydratatie en plantaardige anti-oxidanten bestrijden vrije radicalen. Formule zonder parabenen, talk of mineraal olie. Mooi van nature.