DOSHACitySpa
aveda
Login

Skin rejuvenation met VPL

Diverse huidstructuren absorberen het licht waardoor de collageenproductie versneld en gestimuleerd wordt; een natuurlijke component voor een jonger ogende huid. De huid wordt strakker, rimpeltjes minder diep, couperose en pigmentvlekken verdwijnen.

Gelaat € 150
Gelaat + hals € 250
Gelaat + hals + decolleté € 350
Couperose of pigmentvlekken € 75 (tot 10 flitsen
+ € 1/extra flits)

Workshop

Waar staat Aveda voor? Wat is mijn Elemental Nature? Hoe kan ik er met weinig make-up snel goed uitzien op dagelijkse basis?
In deze workshop leren we je hoe je je huid het best kan verzorgen en hoe je je snel kan opmaken voor elke dag. In groepen van 4 tot 6 personen, ook 's avonds.

Volgende workshop: na afspraak

Reserveren is noodzakelijk.

Prijs per persoon  €55

Elemental Nature Facial

Het doel van onze Elemental Nature Facials is de balans van uw huid te herstellen. Gebaseerd op de bevindingen via uw Ayurvedische vragenlijst tijdens het consult zullen we samen met u een gelaatsverzorging samenstellen met voor u gepersonaliseerde producten en essentiële oliën. Bij ieder bezoek wordt uw gelaatsverzorging gecreëerd volgens de Elemental Nature behoeften.
U bepaalt hoeveel tijd u bij ons wil zijn voor uw Facial:

45 min  €65
60 min  €85
90 min  €120
120 min  €150

Pure-Formance Men's Facial

Een gelaatsverzorging volgens uw elementaire natuur, aangepast aan uw huid.

 
45 min  €65
60 min  €85
90 min  €120
120 min  €150

Make-up

Dag make-up  €25
Feest make-up  €35
Make-up advies  €55

Bruidsmake-up op aanvraag

Oosterse Epilatie

Epilatie met suiker, volgens de oud-egyptische manier van ontharen. Suiker is zachter voor de huid dan was en zorgt voor een superzachte huid met minder kans op ingegroeide haartjes.

Epilatie in het gelaat altijd in combinatie met een mini-facial (tenzij geboekt bij een Elemental Nature Facial):

Wenkbrauw  €10
Bovenlip €10
Wang €18
Kin €13
Mini-facial €15

Uw behandeling begint op het tijdstip van uw afspraak. Om ten volle te kunnen genieten van uw behandeling vragen we u om 5 à 10 minuten vroeger te komen zodat u zich kan omkleden en tot rust komen met een heerlijk kopje Aveda Comforting Tea.